Nu stiu sa leg povestile-ntre ele, pentru ca de fiecare data sunt un alt om.
vineri, 20 ianuarie 2012
Pasta de naut
Naut crud. Foarte usor de facut si foarte sanatoasa.
3 comentarii:
Gia
spunea...
Buna Imi spui si mie, te rog, cum prepari nautul crud? Ore de inmuiat...ma gandesc ca in rest tot la robot se amesteca cu lama in forma S, nu? aH, se pune si apa? sau doar cu ulei il freci? :)
Il las la inmuiat de dimineata pana seara.Il pun in robot dar nu stiu ce lama are, e robot normal...pun un pic de ulei de masline, zeama de lamaie, usturoi ( ca mie-mi place) si cateva linguri de apa pana se leaga asa ca o pasta.Si un pic de sare. Mie-mi place crud mai bun decat cel fiert
3 comentarii:
Buna
Imi spui si mie, te rog, cum prepari nautul crud? Ore de inmuiat...ma gandesc ca in rest tot la robot se amesteca cu lama in forma S, nu? aH, se pune si apa? sau doar cu ulei il freci? :)
Nu cred ca nautul se poate manca crud, stiu ca toate leguminoasele trebuie fierte inainte de a fi consumate.
Il las la inmuiat de dimineata pana seara.Il pun in robot dar nu stiu ce lama are, e robot normal...pun un pic de ulei de masline, zeama de lamaie, usturoi ( ca mie-mi place) si cateva linguri de apa pana se leaga asa ca o pasta.Si un pic de sare. Mie-mi place crud mai bun decat cel fiert
Trimiteți un comentariu