joi, 17 decembrie 2009

In the shadow

Te-am inselat de atatea ori iubitule si nici unul n-a fost la fel ca tine. Nici unul n-a putut sa-mi dea acea siguranta de care aveam nevoie, acea liniste in suflet, sa simt ca apartin cuiva si ca cineva are grija de mine.Langa fiecare am simtit altceva si toti mi-au oferit o parte din sufletul lor dar n-a existat vreunul care sa ma scape de frica mea de singuratate, toti isi doreau sa aiba grija de mine si-mi promiteau multe dar nici unul nu reusea sa-si duca la bun sfarsit planul.
Am facut atatea compromisuri nu pentru ca vroiam sa ascund ceva sau ca nu eram sincera cu tine ci pentru ca te iubeam, devenisei pentru mine un scop in viata si luptam pentru el, vroiam sa-ti fie bine cu pretul fericirii mele.
Cu tine nu mi-era frica sa-ti spun ceea ce gandesc, nu mi-era frica sa te injur, sa tip si sa-ti spun ca esti cel mai urat, rau, nesimtit sau prost baiat dupa fata pamantului pentru ca stiam ca tot tu o sa ma strangi in brate dupa ce-mi trece. Cu tine nu mi-era frica sa vorbesc despre gandurile mele ascunse despre fostii prieteni pe care tu credeai ca sunt doar in imaginatia mea, despre visele mele de a ajunge o mare doamna sau doar planurile mele de viitor care niciodata nu se concretizau.
Pe tine nu mi-era frica sa te uit intr-un coltisor al inimii mele si sa te pastrez acolo pana cand as fi avut nevoie iar de tine, nu mi-era frica sa te las in libertatea ta sau sa profit de tot ce era bun din tine pentru ca stiam ca si daca ti-as fi spus ca te urasc, ca vreau sa ne despartim, ca esti cel mai enervant lucru din lume sau chiar daca as fi disparut pentru putin timp din viata ta, tu tot te-ai fi intors la mine iar eu tot pe tine te-as fi iubit, tot la tine m-as fi intors cu coada intre picioare si ti-as fi spus ca sunt cea mai prostuta fata si ca-mi pare rau pentru tot. Tu tot m-ai fi strans in brate dupa ce m-ai fi tinut morala 2 ore in sir cu faptul ca sunt rea, enervanta si ca te pandesc la fiecare cotisor ca sa te cert, tu ai fi fost mereu acolo pentru mine daa as fi avut nevoie de tine, tu ai fi avut grija de mine iar eu m-as fi simtit in siguranta langa tine. Tu m-ai fi aparat de orice lucru rau care ar fi putut sa mi se intample si m-ai fi protejat de tot ce ar fi putut sa ma deranjeze pe lumea asta.
Tu mi-ai fi dat siguranta aia de care aveam nevoie si de asta ai avut mereu un loc special in sufletul meu.Tu ai deschis usa catre inima mea cu toate ca tot timpul ai crezut ca e inchisa.
Tot timpul ai spus ca sunt mai complicata decat par, ca nu ma poti intelege si ca nu poti ajunge la inima mea dar pentru faptul ca ai fost langa mine de fiecare data cand plangeam aiurea din cauza altora, ca acuma plangeam, acuma radeam si tu-mi spuneai ca am crize de personalitate, pentru faptul ca nu m-ai intrebat de fiecare data ce am si m-ai lasat sa-mi treaca, pentru faptul ca ma lasai sa-mi fac damblaua pe strada te suparai pe mine si apoi iti trecea, pentru faptul ca m-ai invatat atatea si mi-ai spus adevarul in fata de fiecare data chiar daca ma suparam pe tine, pentru asta te-am iubit si ai fost cel mai important lucru din viata mea.
Nu stii asta, si nici nu mai ai cum sa afli acuma, nu stii ca asa cum erai tu urat eu te vedeam frumos, erai enervant tocmai asta imi placea la tine ca-mi bateam capul cu tine, erai lenes si total diferit fata de restul dar pentru mine erai perfect.Si poate ca erau altii mai buni si mai perfecti ca tine, pun pariu ca erau dar eu nu aveam nevoie de ei.Eu te vroiam pe tine pentru ca nici unul nu-ti semana.

3 comentarii:

Sadd spunea...

ms :)

Handesion spunea...

iubire amanti tradare etc. daca te uiti un pic un urma in istorie vei gasi diverse mentalitati... iar democratia(insa nu neaparat si societatea in sine) iti da dreptul sa alegi dupa care sa te increzi...
eu am ales un relativ recenta... cea a lui Coelho in care spune la modul cel mai serios ca inveti sa iubesti numai dupa ce scapi de iubirile infirme pe care leai trait... pe cele de moment... atunci cand incepi sa faci diferenta intre atractie-dorinta si reala iubire!

Autumn spunea...

Imi place cum ai scris!

Gstat