miercuri, 28 aprilie 2010

Aglomeratia din Bucuresti

Cam greu in ziua de azi sa circuli cum trebuie in Bucuresti si sa nu ai parte de aglomeratie sau de motociclisti neatenti. Mai ales la orele de varf cand lumea iese de la munca. Cel putin seara pe Stefan cel Mare e groaznic. Inafara de faptul ca se circula bara la bara, se mai si simte foarte mult poluarea si nu ai cum sa scapi de injuraturile care sunt la ordinea zilei.
Individul din imagine ( scuzati claritatea pozei dar a fost facuta din mers) statea intr-o intersectie si ne privea pe noi, soferii cum stam in masina, consumam benzina aiurea si nici macar nu inaintam 2 metri la 5 minute.


Dupa costumatia lui era biciclist, isi tinea bicicleta in maini si ne indemna pe noi sa renuntam la masini si sa ne orientam spre alt mijloc de transport adica bicicleta.
Toata lumea se uita la el si iar majoritatea priveau indiferenti sau altii il credeau nebun.Dar ce spunea el era adevarat. Dupa ce ca s-a scumpit atata benzina, tot atatea masini sunt pe strada, si se mai vaita romanul ca nu are bani.
Ar fi fost bine daca s-ar fi gasit oameni care sa-l ia in serios si sa renunte la masina pentru bicicleta.Oricum cu bicicleta ajungi mult mai repede decat cu masina avand in vedere aglomeratia din ziua de azi.

2 comentarii:

Unknown spunea...

pai chiar daca nu e practica bicicleta, macar o zi am putea face sport :D ar fi funny sa vedem pe toata lumea pe pedaland ;))

Marius spunea...

Multumesc. Mai am unul (www.mtorsan.blogspot.com) unde si scriu ... incerc :)

Gstat