sâmbătă, 31 ianuarie 2015

Bine am revenit!!

Ce mult timp a trecut de cand nu am mai scris pe blog. Si mi-a fost dor de pagina asta de multe ori dar de fiecare data s-a gasit cate ceva de facut  cu totul altceva inafara de scris.

A fost nevoie sa  rasfoiesc un pic postarile blogului ca sa-mi amintesc  ce si cum am mai scris din 2008 pana acum.
Am facut si ceva modificari la aspectul blogului, am actualizat si cateva informatii si gata, totul este pregatit pentru a reincepe sa scriu.

Uitandu-ma un pic peste postarile vechi, sincer, nu-mi vine sa cred ca unele sunt scrise de mine. Ce ganduri si vise aveam acum cativa ani….si ce multe s-au schimbat si s-au intamplat de atunci. Dar nu-i  rau sa le citesti, cu ocazia asta vezi cat de bine sau rau ai evoluat si cat de multe sau putine ai realizat.

Despre mine….intre timp m-am casatorit, ca tot ma plangeam eu intr-o postare ca am nu stiu cati ani si sunt nemaritata. Ha ha!

Cu pasiunea mea merg inainte numai ca acuma lucrez mult mai bine si mai frumos fata de cand am inceput. Tot intr-o postare mai veche scriam “Unii deseneaza, altii isi pun gandurile pe foaie, unii tipa, altii se razbuna, altii plang….trebuie sa gasesti un lucru care sa te linisteasca si sa te folosesti de el “. Am gasit acel lucru, se pare ca a durat ceva pana sa-l descopar dar mi-e foarte bine asa.

Si multe s-au mai schimbat si multumesc lui Dumnezeu ca s-au schimbat in bine dar nu are rost sa le insir pe toate acuma nu?

Am ramas in urma rau cu pozele cu ce-am mai realizat eu si in functie de cat timp am, as vrea sa impartasesc cu voi lucrarile mele.

Si pe langa asta mai am si cateva postari foarte dragute si interesante care “ te ating la corazón”, scrise de mine mai demult .


Asa ca, sa ne auzim cu bine!

Niciun comentariu:

Gstat