luni, 14 noiembrie 2016

Craciunite handmade

O sa incep seria postarilor cu decoratiunile de Craciun. E adevarat, un pic mai tarziu, dar se potrivesc perfect cu vremea de afara, inca un pic si ninge si la Bucuresti.

Astazi va prezint Craciunitele. Lucrate cu mult drag si multa migala.

Detalii: inaltime aprox: 16-17 cm. Ghiveci din ceramica plin pentru a-i da greutate. Petalele Craciunitei sunt lacuite pentru protectie si rezistenta in timp.

Materiale folosite: carton, hartie creponata, sarma, lipici, lac de protectie, silicon, sclipici, scortisoara, sfoara, muschi copac uscat, pasta modelare.

Arata extraordinar pe birou si numai privind-o te gandesti imediat la sarbatorile de iarna. Sau sunt un cadou deosebit pentru cineva drag, mama, sora, profesoara, colega de birou etc.

Rezista de la an la an pentru ca este lucrata calitativ.

A se evita contactul cu apa sau depozitarea ei in locuri stramte.

Pentru detalii legate de pret va rog sa-mi lasati un mesaj aici sau pe pagina mea de Facebook, raspund mai repede acolo https://www.facebook.com/QuillingByVe/. La anul sper sa reusesc cu un site personal si sa ma gasiti mai usor asa.

Nu mai lucrez pe comanda alte bucati inafara de cele care sunt pe stoc pentru ca mai am foarte multe produse in lucru si efectiv nu mai am timp.

In curand voi posta si alte decoratiuni lucrate pentru Craciunul acesta.Niciun comentariu:

Gstat