sâmbătă, 6 iunie 2009

Aventuri

Trebuie sa recunoastem ca femeia daca vrea sa insele o poate face si cu barbatul de mana. Nu e greu si nu-i trebuie multa scoala pentru asta. Trebuie sa aiba doar putin tupeu sau mai bine spus sa fie un pic nesimtita si toate merg ca pe roate.
Intrebari de genul: Cum a putut sa faca asta? De ce? N-o doare sufletul? O inteleg?sunt intrebari retorice pentru ca le stiu deja raspunsul si alte raspunsuri nu astept.
In opinia mea, nu cred ca poti spune vreodata ca, barbatul/ femeia cu care ai o aventura e jumatatea vietii tale. Pentru ca nu il/o cunosti indeajuns ca sa spui asta. Daca ajungi sa-l/o cunosti mai bine nu se mai numeste aventura. Si oricat de bine ti-ar fi in alta parte, daca ai plecat de acasa cu gandul ca e doar o aventura si nimic mai mult, tot acasa te intorci. Pentru ca acasa exista obisnuinta si siguranta aia de care ai nevoie...
Asa ca scumpa mea matusa a gandit cu curu' cand a facut ce-a facut...iar unchiul meu e un prostut daca o iarta dar cum in dragoste uiti de multe si atunci cand iubesti iti calci peste orgoliu si peste multe...cred ca stiu deja finalul acestui film.

2 comentarii:

Anonim spunea...

bullshit

ramai treaz spunea...

oare barbatul nu poate insela cu femeia de mana ?

Gstat