sâmbătă, 17 septembrie 2011

Se apropie targul raw food de toamna!

Sursa anuntului aici si tot acolo gasiti si articolul intreg :D

Pe 25 septembrie 2011, la Rin Grand Hotel din Bucuresti, in sala de conferinte Paris, Strada Vitan-Bârzeşti, nr 7D, et 13, Bucuresti se va desfasura Targul de Toamna Raw Vegan care isi va schimba denumirea incepand cu toamna aceasta in Targul Raw Generation.

Organizatoarea este Ligia Pop (www.ligiapop.com, coordonator national la Romania Goes Raw) raw food chef, autoarea cartilor “Retete Vegane fara Foc” si “Germeni si Vlastari: Surse de Sanatate si Energie”, impreuna cu Quark SRL, distribuitor autorizat de roboti de bucatarie de ultima generatie si superalimente.

Pentru a ajunge la eveniment, cei care circula cu mijloace de trasport in comun trebuie sa stie ca in fata hotelului se afla statia autobuzului 102. Sunt 3 statii de autobuz pana la metrou, statia Aparatorii Patriei (linie directa pana la Unirii, 5 statii). In partea opusa, tot cu 102, se poate ajunge la autobuzul 123 (sunt 3 statii) care merge catre Piata Unirii.

Targul va fi deschis publicului larg intre orele 10-20, iar intrarea va fi gratis.

La targ vor avea loc trageri la sort din ora in ora, iar premiile vor fi oferite de Ligia Pop si Quark SRL.

Lista evenimentelor culinare si prezentarilor de sanatate se va completa pe parcurs. La o parte din aceste evenimente se va percepe o taxa simbolica pentru acoperirea ingredientelor si a efortului. Evenimentele anuntate deocamdata.

  • 11:00 Prezentare aparatura
  • 11:30-12:15 Beneficiile Sucului de Grau
  • 13:30-14:00 Demonstratie Culinara Rapida (2-3 retete) – Ligia Pop
  • 18:00 Potluck Raw Vegan

Va invit la un potluck raw vegan (vom manca toti din bunatatile pe care le vom aduce fiecare), care se va desfasura la orele 18:00 la Sala Strasbourg. La acest eveniment vor putea intra doar cei care vor aduce cu ei o delicioasa taxa de intrare, care va consta intr-un platou cu un preparat raw vegan pentru 5 persoane (o prajitura, un fel principal, o bautura racoritoare, un platou cu fructe, o salata preferata de radacinoase etc).

Niciun comentariu:

Gstat