sâmbătă, 2 mai 2009

Nothing further


Inca te mai gandesti la el, si o faci mai des decat o face ea. E ca o pata neagra pe ochi care te impiedica sa mai vezi. E ca o sabie ascutita care te injunghie pe la spate atunci cand nu esti atent.
Te gandesti la el si nu mai spui nimic, creierul iti insira fel si fel de imagini ca si cum ti s-ar rula un film. Il vezi, si te gandesti daca o atinge si cum o atinge, daca e la fel de atent ca tine si la vorbele frumoase care poate i le spune. Te chinui si continui sa te gandesti. Nu ai nici o siguranta ca e a ta dar stii sigur ca o sa se intoarca la tine de fiecare data cand are nevoie de dragoste.
Si stii sigur ca esti mai bun ca el dar asta nu te ajuta prea mult. Stii sigur ca tu esti singurul care o face sa se simta bine si ti-ai dori sa fie asa pentru totdeauna.
Plangi, si suferi ca nu e langa tine, ai vrea sa fii tu singurul care o strange in brate si o alinta. Ai vrea s-o uiti cateodata, ai fi vrut sa n-o fi cunoscut, sa nu fi intrat in jocul ei periculos dar o iubesti prea mult.
De cate ori n-ai spus: Asta e ultima sansa care i-o dau, asta e ultima oara cand o sun! O urasc, ma face sa sufar dar o iubesc atat de mult! !Doamne, cat o mai iubesc! De ce Doamne mi-a furat inima toacmai ea?? De ce n-a fost alta? De ce n-am puterea sa spun: Gata!S-a terminat! Ea nu e pentru mine.
Pentru ca o iubesti, si pentru ca-ti spune si ea ca te iubeste si lucrul asta te face sa uiti de el. Te simti bine langa ea, plutesti si viata parca e un vis, vrei mai mult de atat dar acum nu se poate si te multumesti doar sperand.
Pentru ca o iubesti.

Un comentariu:

Stefan spunea...

O poza foarte expresiva.

Gstat