marți, 23 august 2011

Detox 2

Astazi m-am trezit cu Razvan langa mine. Si vad ca se tine dupa mine toata ziua. Ma duc la baie vine dupa mine, stau in pat sta si el, merg prin casa merge si el, asculta si el aceeasi muzica ca a mea si nesimtire mai mare se uita si la aceleasi posturi tv ca mine. N-am ce sa-i fac, ii place sa stea lipit de mine. Macar cateva zile ca porma iar pleaca. :)))))

(pentru cine nu stie cine e Razvan :D just ask )

Astazi sunt libera asa ca profit din plin de ziua asta ca sa beau cat mai multa apa si sa pap fructe.
Am facut cumparaturile aseara si acuma am in casa si banane, portocale, mere, piersici, altii ardei grasi, alte legaturi de patrunjel, mai multi morcovi etc
Ziua a inceput cam asa:
M-am trezit la 8:30.
Am baut o cana cu apa pe stomacul gol cu inghitituri mici, am savurat-o cum se zice. ( astazi parca n-a fost asa amara)
Pe la 9 am bagat la storcator vreo 5 morcovi, o banana, 2 prune, o piersica si un ardei gras si a iesit un super suc.
La 12 am mancat un mar.
La 13:30 am mancat o salata de varza cu marar si un pic de ulei si otet.
La 18 mi-am facut un smoothie din varza, banana, morcov, piersica si pepene verde.
La 20 am plecat la concertul in memoria lui Amy Winehouse si am papat din nou niste seminte de dovleac luate de mine de acasa. Pentru ca am ajuns tarziu acasa pe la 12 noaptea am gustat 2 bucatele de pepene si cam atat.
Toata ziua am reusit sa beau 2 L de apa.

Schimbari:
-m-am trezit la 8:30 fara ceas. Cat de tare e sa te trezesti dimineata.Sa ai timp sa faci de toate. Inainte ma culcam la 2, 3 noaptea si ma trezeam la 11, 12 dup-amiaza.Eram si obosita si plictisita de cum ma trezeam si mi se parea ca ziua trecea foarte greu si tot nu aveam timp sa fac ce vreau. Acum e frumoasa dimineata.
- Nu ma mai doare burta de la Razvan.E bine ca notez lucrul asta ca sa tin minte ca o singura data mi s-a mai intamplat in 9 ani si eram mica tare. In rest, in prima zi, nu ieseam din casa, nu vorbeam, nu radeam, ma durea burta, ma lua cu calduri si stare de voma, eram irascibila si nu suportam nici sa ma atinga cineva.
Acum m-am uitat in oglinda si imi par draguta.Imi plac dintisorii mei ( zambesc) si parca nu mi se mai vad cearcanele asa tare.
-Am pornit de la 71, 9 kg si de dimineata aveam 69 fix. Stiu ca nu e bine sa te cantaresti in fiecare zi dar eu nu pot altfel si pot asa pentru ca daca nu se misca cantarul intr-o zi, nu sunt dezamagita, asa ca nu-i panica :)
Si cam atat pentru a doua zi.Am scapat si de ziua asta.:D

Niciun comentariu:

Gstat