sâmbătă, 27 august 2011

Detox 6

Ziua de astazi a fost destul de linistita, am fost la plimbare in parc dupa munca, m-am relaxat, am fost calma, a fost ok.

Ziua a decurs cam asa:
Trezirea la 8:30 fara ceas.
Cana cu apa.
La 9 mi-am facut un suc mare si bun, ca sa ma tina si la munca, din: o nectarina, o piersica, 1 ardei gras, 4 smochine, 5 mere verzi si acre, un morcov, o legatura de patrunjel si o banana. A iesit foarte bun si acrisor de la merele verzi. Din toate mi-a iesit cam 500 ml de suc pe care l-am baut pana pe la 17 dupa-masa. Intre timp am mai mancat o banana nu mai stiu ce ora era.
Pe la 18:30 am mancat o felie de pepene.
La 19 am adaugat o leguma noua la sucul meu si anume castravetele. Deci am pus asa: pepene, morcov, castravete, ardei gras, patrunjel, smochine si o banana. Nu prea mi-a placut la gust dar l-am baut.
In cursul zilei am reusit sa beau doar 1 L de apa. Nu inteleg de ce nu mai simt nevoia sa beau apa, mai mult o beau ca stiu ca trebuie, fortat dar sa-mi fie sete nu.... Trist....
Seara am mai ciugulit niste struguri din cand in cand.

Schimbari:
-nimic nou fata de ieri inafara de faptul ca incep sa ma vad mai frumoasa si mai slaba in oglinda. Incepe sa-mi placa mai mult de mine si asta ma face sa continui si sa rezist pana la final.
Maine e ziua a 7-a, deci se face o saptamana. Maine am sa va spun cate kg am :D:D


Niciun comentariu:

Gstat